Kamyonet minibüsle çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı Kamyonet minibüsle çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Kanal D muhabiri Berat Çamyar son gelişmeleri Kanal D Ana Haber'de paylaştı. Buna göre teröristin emniyetteki sorgusu sürüyor. Teröristin daha kolay çözülmesi için uyumasına izin verilmiyor. Sorguda uzman polisler tarafından terörist çözülmeye çalışılıyor. Kim tarafından saklandığı, silahı, emri kimden aldığı, nasıl kaçtığı araştırılıyor.

BİRLİKTE YAKALANDIĞI 4 KİŞİ KİM?

Teröristle birlikte bir Iraklı erkek ve 4 kadın yakalanmıştı. İlk kanaat Iraklı erkek şahsın DEAŞ mensubu olduğuydu. Diğer kadınların ise onlarla kalmayı para karşılığı kalmayı kabul eden göçmenler olduğu tahmin ediliyordu. Fakat yeni bilgiye göre bu kişilerin de terör örgütü DEAŞ'la doğrudan bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Soruşturma teröristin bağlantılarına yoğunlaşmış durumda.

EVDE BULUNAN DRONE’LAR

Evde bulunan 2 'drone'la ilgili inceleme de sürüyor. Bu cihazlarda görüntüler silinse de geri getirilebilir. Teknik ekipler 'drone'lar üzerine çalışma başlattı. Katliamdan sonra Reina'nın üzerinden havadan 'drone' ile keşif yapıldığı iddiası vardı. Fakat o 'drone'lar olup olmadığı araştırılıyor.

EŞİ HALA GÖZALTINDA

Teröristin eşi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında, ara ara sorguya alınıyor.

Teröristin eşiyle beraber beraber kız çocukları da bulunmuştu. Çocuk devlet koruması altında. Teröristin 4 yaşındaki erkek çocuğuyla kaçtığı tespit edilmişti. Fakat o çocuk bulunamadı. 4 yaşındaki çocuk şu an birileriyle beraber, o birileri DEAŞ hücreleri olabilir de olabilir. Babası gibi yurtdışına kaçırılmaya çalışılıyor olabilir. Polis bu konuda ayrı bir koldan çalışma yürütülüyor.
Editör: TE Bilişim