Tatil Heyecanı Kapıda: Öğrenciler Yarın Birinci Ara Tatile Giriyor! Tatil Heyecanı Kapıda: Öğrenciler Yarın Birinci Ara Tatile Giriyor!

     Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde tüm Türkiye’de eş zamanlı başlayan “Trafik Bilinci Artırmak ve Farkındalık Yaratma” amaçlı projenin Kahramanmaraş ayağı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Akdeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu (ASKEF) Başkanı Seyfi Moroğlu, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Göl, İl milli Eğitim Özel Öğretim Şb. Müdürü Ali Tiyek, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Özel Öğretim Şb. Müdürü Mehmet İspir, Ziya Gökalp İ.Ö.Okulu Müdürü Mustafa Baydemir, İl, İçe Milli Eğitim Personellerinin yanı sıra ilimiz Sürücü Kurslarının geniş katılımıyla Ziya Gökalp İ.Ö.Okulu müdürlüğünde yapıldı. Tüm ilköğretim okullarının sürücü kurslarının trafik öğretmenleri tarafından verilecek olan bu seminer hakkında yapılan ortak açıklamada; “Ülkemiz genelinde tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine Trafik Kuralları ile Trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amacıyla 08.12.2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde “Trafik Bilinci Artırmak ve Farkındalık Yaratma” amaçlı eğitimler verilmesi hedeflenmiştir.
     Bakanlığımızın organizasyonunda 29 Mart 2017 tarihinde ülke genelinde aynı anda başlayan eğitimlerde kullanılmak üzere genel müdürlüğümüz ve konfederasyonumuz tarafından yürütülen ortak bir çalışmanın sonucunda hazırlanan video, broşür, afiş ve sunumlar tüm eğitimcilerimize dağıtılarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ulaşması sağlanmıştır.
     Her aşamada sayın velilerimizin de bu eğitimlerle bilinçlendirilmesi ve öğrencilerimize destek vermeleri sağlanacaktır” denildi.
 
Editör: TE Bilişim