Naci Görür'den Depremle İlgili Çarpıcı İfadeler! Naci Görür'den Depremle İlgili Çarpıcı İfadeler!
İLK ACI HABER DİYARBAKIR'DAN

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Keçiveren mevkiinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda yaralanan askerlerden ikisi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Salih Hayırsöz’ün, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit Salih Hayırsöz’ün cenazesi Diyarbakır’da düzenlenecek olan askeri törenin ardından memleketine Kahramanmaraş'ta toprağa verileceği öğrenildi.

BİR ŞEHİT HABERİ DAHA

Şırnak Uludere'de hain saldırı sonrasında şehit olan Er Ahmet Suna'nın Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki ailesine acı haber verildi 
Uludere'de askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettiren teröristler, daha sonra aracı yaylım ateşine tuttu. Çıkan çatışmada 4 asker şehit olurken, 9 asker yaralandı. Teröristler ise olay yerinden uzaklaşıp izlerini kaybettirdi. 
Şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Er Ahmet Suna'nın Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki baba evine acı haber verildi. Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, jandarma komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, gözyaşlarına boğulan baba Ali Suna'yı teselli etmeye çalıştı. 
Komşusu Şeref Kök ise, Ahmet'in bu sabah annesini telefonla aradığını belirterek, "Annesinin, 'oğlum seni çok özledim gel artık', çağrısına; şehit Ahmet Suna'nın ise 'anne 75 günüm kaldı, bitirip öyle geleceğim' dediğini" aktardı. 
Haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

kaynak: haber46

Editör: TE Bilişim