Depremin yerle bir ettiği Samandağ'da 39 prefabrik iş yeri esnafa can suyu oldu Depremin yerle bir ettiği Samandağ'da 39 prefabrik iş yeri esnafa can suyu oldu
Diyarbakır’da düzenlenen resmi törenin ardından şehit Uzman Çavuş Salih Hayırsöz için memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Beşçeşme Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde şehidin babası Selman Hayırsöz, annesi Esme Hayırsöz, eşi Fatma Hayırsöz ve kardeşlerini, protokol mensupları teselli etti.
Tören sırasında şehit eşi Fatma Hayırsöz, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, “Aşkım beni bırakıp nereye gidiyorsun” diye feryat etti. 
Törenin ardından şehit Uzman Çavuş’un naaşı Beşçeşme Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ŞEHİT SALİH HAYIRSÖZ FOTO GALERİ

Törene, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ile şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Editör: TE Bilişim