Naci Görür'den Depremle İlgili Çarpıcı İfadeler! Naci Görür'den Depremle İlgili Çarpıcı İfadeler!
MHP Genel Merkezi'nin anayasa değişikliği teklifine destek verirken, MHP'den ihraç edilen muhalifler referandum sürecinde 'Hayır' kampanyası yürütmek için kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olan MHP'liler referandum sürecinde izleyeceği yol haritasını platform çalışması ile şekillendirecek.

HAYIR PLATFORMU'NDAKİ İSİMLER

Meral Akşener, daha önce muhalif MHP'liler olarak referandum sürecinde 'Hayır' için çalışacaklarını duyurmuştu. Genel Merkeze karşı 'Hayır Platformu' kuran ekibin lideri ise Meral  Akşener. Akşener'in hayır kampanyasına destek veren isimler arasında partiden ihraç edilen Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ isimleri yer alırken, Meclis'te anayasa teklifine hayır oyu vererek dikkatleri üzerine çeken MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da var. Platforma katılan isimlerin listesi şöyle: Meral Akşener önderliğinde Sadi Somuncuoğlu, Ümit Özdağ, Koray Aydın, Sinan Ogan, Nuri Okutan, İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu

MHP REFERANDUM ANKETİ SONUÇLARI

Platforma katılan MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, referandum kampanyası sürecinde hem MHP tabanına hem de tüm seçmenlere yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi. Açıklamalarında referandum anketi sonuçlarına da değinen Halaçoğlu, "Bir platform oluşturup sadece MHP tabanına değil, -MHP tabanı zaten yüzde 70-80 hayır diyor tüm seçmenlere sesleneceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim