Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Adana’nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

ASAYİŞ

Adana'da bir kişi, karısının eski eşi ve kardeşleri tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Adana’da jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Adana’da zincirleme trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 aylık hamile kadın hayatını kaybetti. Kadının cenazesi ailesine teslim edildi.

GÜNCEL

Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.

ASAYİŞ

Adana’da özel halk otobüsünde arkalara doğru ilerlenmesini isteyen şoför, “Adamın üzerine mi çıkayım?” diyerek tepki gösteren yolcuya sopa ile saldırdı.

ASAYİŞ

Adana’da uyuşturucu müptelası eşinden kaçıp sığındığı Adana’da derme çatma bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet sahip çıktı.

YAŞAM

Adana’da doğuştan bir gözü mavi, diğer gözünün de yarısı mavi yarısı kahverengi olan küçük çocuk, görenleri hayrete düşürüyor.

ASAYİŞ

Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.

GENEL

Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı.

ASAYİŞ

Adana’nın Ceyhan ilçesinde kontrolden çıkan cip defalarca takla attığı kazada sürücü hayatını kaybetti.

GENEL

Adana İnşaat, Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri ve IHS Fuarı, Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen...