Büyükşehir Haberleri

büyükşehir haberleri ve güncel büyükşehir gelişmeleri, büyükşehir ile ilgili tüm video, büyükşehir fotoğrafları ve büyükşehir haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi; yangın, kurtarma, boğulma, trafik kazası ve diğer itfai olaylar olmak üzere 2023 yılında 12 bin 504 olaya...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerdehizmet verecek mobilite kesimhanenin kurulumlarına başladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullara sentetik çim serim çalışmalarını devam ettiriyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından refüjlerde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başkanlığında toplandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Alo Engelsiz Hat uygulamasını başlattı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni açtığı bulvarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Paintball etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevi’ndeki yaşlıları unutmadı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tüm belediye çalışanlarıyla moral motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğünce Demokrasi Meydanında Dünya Down Sendromlular farkındalık programı ve...