Erkoç Haberleri

erkoç haberleri ve güncel erkoç gelişmeleri, erkoç ile ilgili tüm video, erkoç fotoğrafları ve erkoç haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5 Nisan Madalya Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 16 Nisan' da yapılacak olan halk oylaması öncesinde Ekinözü Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Hakkari Çukurca’da şehit olan hemşehrimiz Onur Deniz için bir taziye mesajı yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek Niğde’den getirdikleri toprağı hediye ettiler.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç okulların yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

SPOR

Maraş Gücü Spor Bayan Futbol Takımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çetin geçen kış ayları dolayısıyla dağlarda yaşayan yaban hayvanları ve kuşlar için yem...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Suriye’nin El-Bab kentinde şehit olan askerlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kar yağışının devam ettiği şu saatlerde Trafik Yönetim Merkezi’ni ziyaret ederek bilgi aldı.