Mersin Haberleri

mersin haberleri ve güncel mersin gelişmeleri, mersin ile ilgili tüm video, mersin fotoğrafları ve mersin haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GENEL

Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı ilk defa seçimleri kazanarak muhtar seçildi ve mazbatalarını alıp göreve başladı.

ASAYİŞ

Mersin'in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.

GENEL

Mersin'de Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürlükleri tarafından 6 bin adet ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde otomobil ile çarpışan bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, oğlu ise yaralandı.

ASAYİŞ

Mersin'de anneannesi ile birlikte parkta oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki çocuk, bir gün sonra kaybolduğu bölgenin kilometrelerce uzağında polisler tarafından bulundu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mersin zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM...

ASAYİŞ

Mersin’in Tarsus ilçesinde polis memuru, eski eşini öldürüp intihar etti.

ASAYİŞ

Mersin'de çobanlık yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi, jandarma ekipleri tarafından çadırda yakalandı.

GENEL

Mersin'de, öğrenciler yetiştirdikleri fidanları 21 Mart Dünya Ormancılık Günü'nde toprakla buluşturacak.

ASAYİŞ

Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştığı yaşlı çifti darp ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Olayın şüphelilerinden müdürün...

ASAYİŞ

Mersin'in Silifke ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.