Kahramanmaraş Çiriş Böreği, Şehrin Tescilli Ürünleri Arasına Eklendi! Kahramanmaraş Çiriş Böreği, Şehrin Tescilli Ürünleri Arasına Eklendi!
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarını tamamladığı Üdürgücü konağında incelemelerde bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, “Dulkadiroğlu Belediyesi restorasyon çalışmalarıyla şehrin tarihini yeniden canlandırdı” dedi.

Demirciler Çarşısı, Kasaplar Çarşısı, Mutfak Müzesi, Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi ve Üdürgücü konağını ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu’nun tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıktığını anlattı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bu tarihi ve kültürel değerleri iyi değerlendirdiğinin altını da çizen Özdemir, restorasyonu tamamlanan Üdürgücü konağını ziyareti sonrasında şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız bölgesinde tarihi adeta yeniden canlandırmıştır. Çok özel ve güzel bir mekanı Kahramanmaraş’ın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin başka yerlerinde görüp özendiğimiz bu tarihi konakların şehrimizde de restore edilerek turizme kazandırılması bizleri son derece memnun etti.  Vatandaşlarımızın burayı mutlaka görmelerini istiyorum. Belediye başkanımız alanın sosyal ve kültürel amaçlı kullanılacağını söyledi. Şehrimize bu güzel yapıyı kazandırdığı için Dulkadiroğlu Belediye Başkanı sayın Necati Okay’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”
Üdürgücü konağında milletvekilleri için irtibat ofisi olacağını öğrenen Özdemir, konu ile ilgili ise şunları kaydetti: “Üdürgücü konağında bizden önceki, bizim ve bizden sonraki vekillerimizin de kullanacağı özel bir irtibat ofisi oluşturulmuş durumda. Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Bu mekanın da buna daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.” 

Editör: TE Bilişim