Sahnede Zor Anlar: Ömür Gedik'in Büstiyerinin Kopçası Açıldı Sahnede Zor Anlar: Ömür Gedik'in Büstiyerinin Kopçası Açıldı
Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı'nın PKK propagandası yatığı iddialarına yanıt verdi, "Barıştan yanayım" dedi.
-
"PKK'NIN KADROSU DEDİKLERİ EKİPTE..."
-
Mahsun Kırmızıgül'ün 25 Ocak'ta vizyona girecek filmi 'Vezir Parmağı' için "Film terör örgütü PKK'nın propagandasını yapıyor" şeklinde bir iddia ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırmızıgül, "PKK'nın kadrosu dedikleri ekipte 64 saygıdeğer oyuncu var. Asılsız haberde kullanılan fotoğraf 2005'de ATV için Kuzey Irak Zaho'da çektiğimiz 'Aşka Sürgün' dizisinden alınmıştır" ifadelerine yer verdi.

"BARIŞTAN YANA OLDUĞUMU HERKES BİLİR"
-
Mahsun Kırmızıgül sözlerine şöyle devam etti: "Yaptığım işlerle insanları birbirlerine yakınlaştırmak için çırpınıp durdum. Benim savaşlara, ölümlere, zulme karşı, barıştan yana olduğumu herkes bilir.
-
"HASTA ZİHNİYETLİLER"
-
1960'lı yıllarda geçen, yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılmış 'Mucize' filmimi de uydurma mizansenlerle FETÖ ve PKK ile ilişkilendirenler kötü niyetli ve hasta zihniyetti kişilerdir."
Editör: TE Bilişim