FIBA Kadınlar Avrupa Ligi: ÇBK Mersin: 79 - Casademont Zaragoza: 62 FIBA Kadınlar Avrupa Ligi: ÇBK Mersin: 79 - Casademont Zaragoza: 62
Turnuva 21 Ocak 2017 Cumartesi Günü yapılan açılış töreninde takımların salonda yerlerini almaları ile start aldı. Açılışta Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında şunları söyledi ‘’ Anadolu Yıldızları Masa Tenisi Akdeniz Bölge Grup Turnuvası İlimize gelen tüm takımlarımıza, Hakem heyetine ve velilere hoş geldiniz diyorum. Fair play ruhu içerisinden güzel maçlar olmasını temenni ediyorum. Katılımcı tüm illerimize başarılar diliyorum.’’ dedi
    Grup Müsabakalarına Akdeniz bölgesinden ilimizin de içinde olduğu 9 takımdan toplamda 90 sporcu katıldı. Yıldız kız ve yıldız erkeklerin mücadele ettiği turnuvada takımlar gruplarında ilk ikiye girerek bir üst tura çıkabilmek için mücadele ettiler. 
    C grubunda yer alan Gözde Dilara Temiz, Ümran Gözükara, Zümral Gözükara, Rüveyda Elbistan’dan oluşan Kahramanmaraş Kız takımı grup birincisi ve Hüseyin Mert Palta, Ejder Kara, Gökay Yıldız ve Eray Yıldız dan oluşan Erkek takımı da yine grup lideri olarak bir üst tura çıkma başarısını gösterdiler. 
 Anadolu Yıldızları (Analig) masa tenisi Akdeniz Bölge Grup turnuvası toplu sonuçları şu şekilde gerçekleştir.
Yıldız kızlar A Grubu; 1. Antalya 2. Mersin
Yıldız kızlar B Grubu; 1. Isparta 2. Hatay
Yıldız kızlar C Grubu; 1. Kahramanmaraş 2. Osmaniye
Yıldız Erkekler A Grubu; 1. Antalya 2. Osmaniye
Yıldız Erkekler B Grubu; 1. Isparta 2. Hatay
Yıldız Erkekler C Grubu; 1. Kahramanmaraş 2. Mersin
    Turnuva sonucunda gruptan çıkan takımlara yapılan törende Başarı Belgesi, Katılım Belgelesi ve Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, Turnuva Baş Hakemi Sadık Sargın ve Takımların antrenörleri takdim ettiler.


 
Editör: TE Bilişim