Rui Pedro Hatayspor'da Rui Pedro Hatayspor'da

     Orman Bölge Müdürlüğünün Orman Haftası etkinlikleri kapsamında organize etmiş olduğu Başkonuş Yaylası Doğa Yürüyüşü, izcilere çorba ikramı sonrasın da yaklaşık 2 km lik zorlu zirve yürüyüş startının verilmesiyle başladı. 
    Gayemiz, Farkındalık Oluşturmak
    Faaliyet hakkında bilgi veren kulüp başkanı Ahmet Özkul, izcilerimizle yaptığımız bu çalışmalarımızda gayemiz, halkımızda ağaç dikme ve ormanlarımızı koruma adına farkındalık oluşturmak, doğa yürüyüşleri ile onları sağlıklı yaşam konusunda duyarlı hale getirmek, bu vesileyle gelecek nesillerimiz açısından güzel kazanımlar elde etmiş oluruz dedi.
    Doğal Ortamlarda Keyifli Yürüyüş
     Doğa Yürüyüşü ile ilgili izciler; şehirde betonların arasına sıkışıp kaldıklarını, evden okula ,okuldan eve tekdüze bir hayatın içerinden hafta sonlarında da olsa kurtulup, doğayla baş başa kalarak, çam ormanlarının arasında yürüyüş yapmaktan büyük keyif aldıklarını dile getirerek, bu faaliyetin gerçekleşmesinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler. 
     Lider Gençlik Kulübü, yürüyüşe ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan 80 izcisiyle katılarak, Başkonuş Yaylası zirvesine 2 km lik zorlu yürüyüşü sorunsuz olarak, eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdiler.
 
Editör: TE Bilişim