Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Muhtar Mevlüt Şakalar mesajında şunları belirtti; “Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur.
Şakalar “ Bugün bu büyük mücadelenin, onurlu başarının mirasçıları olan bizler, bu topraklarda yazılan kahramanlık destanının 97.yıldönümünün haklı gururu ve coşkusu içerisindeyiz.
 Milli Mücadelesinde göstermiş olduğu kahramanlıkla Anadolu ‘nun dört bir yanına cesaret veren Kahramanmaraş, her zaman her yerde öğünmekte haklıdır. Bu zaferin verdiği mesaj gelecek kuşaklara iyi aktarılmalı ve bir hazine olarak değerlendirilmelidir.
 Geçmişten aldığımız ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun bilincinde olarak, Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak temel görevimiz olmalıdır. Cumhuriyetimizi istikbale, ülkemizi dünya milletleri arasında hak ettiği yere taşımak için mücadele verirken de, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmalı ve değerlerimizi yüceltmeye devam etmeliyiz.
 Bu duygularla, Milli Mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş gazilerini minnet ve şükranla anıyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin 12 Şubat destanının 97. Yıldönümünü kutluyorum.


 

Editör: TE Bilişim