Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz” Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Ocak Cuma günü Türkiye genelinde bazı belediye başkanlarını Cumhurbaşkanlığı sarayında kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek olmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Çeleğen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkılması gerektiğini hatırlatarak, insanların Refanduma sandığa gitmesi gerektiğini söyledi.
 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı Başkan yapacağız Aziz milletimizin referandumda yeni anayasaya evet diyeceğine yürekten inanıyorum. Bu ülkemiz ve milletimiz için tarihi öneme sahip bir dönüşümdür" dedi.  Yeni anayasa ile Türkiye'nin ve milletin geleceğe doğru daha sağlam adımlar atacağına vurgu yapan Başkan Çeleğen , "Şu anda Türkiye yeni bir dönüm noktasında ve yeni Anayasa ile Cumhurbaşkanlığı Sistemi, ülkemizin ve milletimizin bekası ile ilgili bir durumdur. Güçlü liderli, tek başına iktidar sürmelidir. Bu noktada yeni Anayasa değişikliği,  TBMM Meclisimizden onay aldı milletimizden de onay alacaktır. Bu dönüşümle birlikte, ekonomisiyle, reformlarıyla şahlanan Türkiye daha da güçlenecek. Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi, ülkemizi adeta füze gibi daha ileriye fırlatacaktır" ifadelerini kullandı.
HABER/İsmail BOZDOĞAN
Editör: TE Bilişim