Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı
Anayasa değişikliği olan 18 maddeyi vatandaşa ayrıntılı bir şekilde anlattıklarını söyleyen Başkan Çeleğen , "Ülkemizi seviyoruz. Yarınlara daha güçlü bir şekilde yürümek için 'Evet'in anlamının ne kadar önemli olduğunu ulaşabildiğimiz herkese birebir anlatacağız. Bunun için sahaya çıktık. İnşallah referandum un olacağı saate kadar var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Esnaf ziyareti, umre ziyaret, hasta ve taziye ziyareti, düğün ve yüzük takma merasimi gibi değişik etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan  Çeleğen  , 16 Nisanda , Türkiye'nin geleceğini şekillendireceğini söyleyerek vatandaşlardan destek istiyoruz   Göreve geldiğimiz günden itibaren hep sizlerin yanında olduk. Acı tatlı günlerinizde sizleri yalnız bırakmadık. Yaptığımız projelerle  İlçemizi modern ve yaşanabilir bir noktaya getirdik. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında hep halkımızla olduk. Seçim döneminde de diyoruz ki, daha iyi hizmet için, daha yaşanır ve daha müreffeh yarınlar için yeni bir anayasayla, sizlerin istediği anayasayla yolumuza devam etmek için ‘evet’ diyerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize hep birlikte destek verelim" dedi 
AK PARTİLİ BELEDİYE DÖNEMİNDE HİZMETLER GELDİ. 
Çeleğen "  Bize bu görev 2014 yılında nasip oldu. Göreve başladığımız günden bu yana 21 mahallemiz ve 77 mezramıza imkanlar içerisinde çok büyük hizmetler ettiğimizi düşünüyoruz. Dünyada küresel anlamda çok büyük gelişmeler yaşanıyor. 18 maddelik bir anayasamız var. Ülkemizin geleceği için Sayın Cumhurbaşkanımızı inşallah Başkan yapacağız. 15 Temmuz ve Gezi olaylarını örnek alarak çok büyük oyunlar oynandığını örnek gösterebiliriz. Şimdi dış güçler dolar ile bir operasyon yapıyor. Bizim güçlü bir hükümetimiz var. Özellikle Kahramanmaraş’ımızda Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak ve Kültür ve Turizm Eski Bakanımız Mahir Ünal ilçelerimiz için ellerinden geleni yaptılar. Yapmaya da devam ediyorlar. Ben inanıyorum ki referandumda yüzde 70 oranında evet oyu gelecektir. Biz de önümüzdeki yıllarda hizmet anlamında dolu dolu çalışacağız. Şu anda kapalı spor salonu talebimiz var. Büyükşehir belediyemiz Ekinözü ilçemizde su tesisatlarımızı yenileyecek. Sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarımız var. Bir tarafta da Ekinözü belediyesi spor kulübü lokalimiz var. Biz Ekinözü Belediye spora her türlü desteği veriyoruz. Yakında Kültür merkezimizin çalışmalarına başlayacağız. En önemli kaynaklarımızdan bir tanesi de şifa dağıtan Ekinözü içmelerimiz. Buraları ruhsatlandırma çalışmaları ve çevre düzenlemesi çalışmaları yaptık. 21 mahallemize ve 77 mezramıza parke taşı çalışması ve sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Bunun yanında semt pazarı ve hayvan pazarı yerleri çalışmaları yapacağız. Ekinözü ilçemiz bu yıl çok güzel hizmetlere şahit olacak. Durmak yok yola devam diyoruz. Biz vatandaşımıza istihdam konusunda da yaz sezonuyla birlikte iş imkânları sunuyoruz. Ekinözü inşallah bu yıl hızlı bir şekilde değişim gösterecek.
HABER İsmail Bozdoğan 
Editör: TE Bilişim