Katıldığı program dönüşü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne uğrayan Başkan Güngör, hem öğrenciler hem de vatandaşlarla sohbet etti. Güngör, “Çalışma alanlarındaki gençlerimizle, hemşerilerimizle bir araya geldik. Hem gençlerimizle sohbet ettik hem de kültür merkezi ve şehrimiz için talep ve önerilerini aldık” dedi.

Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz” Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı program dönüşü Necip Fazıl Kültür Merkezi’ne uğrayarak gençlerle bir araya geldi. Beraberinde Meclis Üyesi Kurtuluş Alıç ile çalışma alanlarını gezen Başkan Güngör, öğrencilere başarılar diledi. Ardından Kültür Kafeterya’da vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gelen talep ve önerileri tek tek not aldı.

Gençlerimiz Yolumuzu Aydınlatıyor

Başkan Güngör, “Vatandaşlarımızla sıklıkla bir araya geliyoruz. Katıldığımız bir program dönüşü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezimize uğradık. Burada çalışma alanlarındaki gençlerimizle, hemşerilerimizle bir araya geldik. Gençlerimizle geçirdiğimiz zamanlar bizi motive ediyor, gençlerimizin düşünceleri ve bakış açıları yolumuzu aydınlatıyor. Burada hem gençlerimizle sohbet ettik hem de kültür merkezi ve şehrimiz için talep ve önerilerini aldık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim