MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret
Bugün maksatder isimli dernek tarafından yayınlanan bir videonun hakikat eksenininden ne derece uzak olduğunu batılın ta kendisi olduğunu anlatacağım. Öncelik ile bu videoyu yayınlayanları kınıyorum ve buna alkış tutanları da ayrıca kınıyorum . Öncelikle Kahramanmaraş'ı temsil eden iki büyük aile vardır. Bu iki aile Maraş'ın simgesidir. Kafanızı sağa çevirseniz Bayazıt ailesinin eserlerini sola çevirseniz Zülkadiroğlu ailesi eserleri görürsünüz . Osmanlı devletinin şerefli iki beyliği olan bu ailelere bugün çirkin ve ahlaksızca ithamlarda bulunuldu. Bizim gayemiz hak adına hakkı gerçeği gün yüzüne çıkarmaktır. Zalim olarak gösterilen bu iki beyliğin mazlum olduğunu anlatan iki hadiseyi sizler ile paylaşmak isterim .

Bayazıt camii inşaatı Sadrazam Abdullah bey tarafından bizzat inşaatında çalıştığı bir camidir. Birgün Sultandan sadrazama bir mektup gelir . Getiren Ulak sadrazamı ararken onun camiide olduğunu öğrenir ve camiye gider. Burda gördüklerine inanamaz. Bir veziriazam üzeri toprak ve toz içerisinde camii için hizmet ederken görür . İşte bugün bu insanların kemikleri sızlatıldı. Bu ecdada ihanet edildi vede iftira atıldı . Bu zaatların günahlarından affı için yüce Allah'a af dilemelerini ve de yalvarmalarını tavsiye ederim . 

Hakikatler henüz bitmedi . Zülkadiroğlu beyliğine baktığımız da beyleri olan Alauddevle Bozkurt beyin şehadete erişini de sizler ile paylaşacağım. Birgün rüyasında öldürüleceğini gören Alauddevle Bey kim tarafından olduğunuda görmüş ve uyanır uyanmaz abdestini almış namazını kılmış ve mutfağa haber etmiştir "kalabalık misafirimiz var" o sırada şah İsmail ordusu ile beyin konağına gelmiştir . Bey onu karşılamış ve sofrasına davet etmiştir . Biraz zaman ilerledikten sonra sudaki yansımayı gören bey içinde kelimei şahadet getirmiştir . Orda gördüğü yansıma rüyasında gördüğü cellattı ve kaderinden kaçmamış büyük bir huzur ile hakka yürümüştür.

Şimdi size soruyorum . Bu insanlar mı zalim ? 

Bayazıt ailesi olarak sultanımızın emri ile Doğubeyazıt dan çıkmış Maraş'a göç etmiş ve burada Osmanlı devletinin son anına kadar hanedana ve Devlet-i Aliye ye hizmet etmişizdir . Aradan yüzyıl geçti,bugün de Aziz Türk milletine ve devletimize Canımız ile sahip olduğumuz herşey ile hizmet etmeye devam ediyoruz . Allah bizleri bu kutlu davadan bir an olsun ayırmasın 

BAYAZIT AİLESİ

HABER : Mehmet  Berat BAYAZIT
Editör: TE Bilişim