Başkan Mahçiçek, Expo 2023 Alanında Muhtarları Ağırladı Başkan Mahçiçek, Expo 2023 Alanında Muhtarları Ağırladı
Çeleğen “ Kahramanmaraş’ımızın Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur.
12 Şubat, kurtuluş savaşı ruhunu oluşturan özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ‘’ ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının bir sembolüdür. İstikbalini ve istiklalini her şeyin üzerinde gören kahraman milletimiz, kurtuluş savaşında destanların en güzelini yazmıştır.  Kahraman şehrimizden ateşlenen kurtuluş savaşının alevi, tüm yurdu sarmış ve bağımsızlık meşalesi her daim tutuşturulmuştur. Kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı bu nedenle bizler için ve Ülkemiz için çok önemlidir. Bir şehrin kurtuluşundan ziyade, bir milletin kurtuluş meşalesinin yakıldığı gündür. Ülkemiz önemli süreçten geçiyor. 15 Temmuz kara bir geceydi 12 Şubat Ruhu ve Çanakkale ruhu o gece yeniden canlandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi meydanlara davet etmesi ile birlikte darbeye dur denildi, kahraman milletimiz bayrak sevgisi, millet sevgisi ve demokrasi için birlik oldu. Türkiye birçok darbe gördü ama 15 Temmuz diğerleri gibi değildi. Ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalıştılar ama millet buna dur dedi. Ülkemizi, vatanımızı bölemeyecekler, parçalamayacaklar, ezanımızı susturamayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler”  diye konuştu. 
12 Şubat ruhu milletimizin gönlünde her zaman tazeliğini koruyacaktır bu nedenle tüm Hemşerilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyor  Sevgi, saygı ve  Muhabbetlerimi  iletiyorum .
Haber/İsmail Bozdoğan

Editör: TE Bilişim