MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret
Mahalle Muhtarlarında  yer aldığı ziyarette yeni anayasa değişikliği ve referandum ile ilgili konuşan Başkan  Çeleğen , “Gerek 15 Temmuz hain darbe girişiminde, gerekse referandum sürecinde MHP olarak göstermiş olduğunuz tutum ve davranışlarınız için ülkem adına MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ve  sizlere teşekkür ediyorum. Herkes kendi siyasi çizgisinde, ülkesine, şehrine hizmet için siyasetinin gereğini yapıyor. Demokrasilerde olması gereken de budur. Hedefimiz, ülkemizin, şehrimizin milletimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasıdır. Farklı yollar düşünebilir, farklı siyasi bakış açıları içerisinde olabiliriz. Bu da bir zenginliktir. Her ne kadar farklı bakış açıları olsa da, baktığımız noktalar aynıdır. Ortak gayemiz, ülkemizin, milletimizin, dinimizin, değerlerimizin daha iyi, daha sağlam ellerde olmasıdır” dedi.
Yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle yasama, yürütme ve yargı sistemlerinin oturacağını ifade eden Başkan  Çeleğen , “Bunu ülkemizin daha güçlü olması için istiyoruz. Yeni sistem, yarınlarda ülkemizin daha emin ve güçlü ellerde olmasını sağlayacaktır. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece milletimizin önü açıktır” şeklinde konuştu.
MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek'de Başkan Çeleğen'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Referandumdan önce planlanmış olan bu program, kamuoyunun nabzını, STK’ların nabzını tutmak anlamında bizim için de önem arz ediyor. Biz vatanımızın, milletimizin geleceği için doğru olan her şeye varız Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini söyleyerek, "Gerek içeride gerekse dışarıda çepeçevre kuşatılmış bir Türkiye'yi yaşıyoruz. 15 Temmuz darbe girişimiyle bu ülkeyi çökertemeyenler, şimdi ise ekonomik darbe teşebbüsleriyle Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmeye çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı'na saldırarak ülkemizi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Böylesi bir dönemde Türk milliyetçilerinin üzerine düşen görev, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Bugünkü tablo da birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bugün siyaset yapma zamanı değil, birlik zamanıdır. Bu güçlerin asıl amacı, asırlardır süregelen intikamlarını almaktır. Buna izin vermeyeceğiz Belediye Başkanımıza Ekinözü İlçemize yapmış olduğu Hizmetlerinden dolayı Teşekkür ediyorum " diye konuştu.
Editör: TE Bilişim