Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı
Kurban bayramı hazırlıklarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, 15 bin kurban bayramı ihtiyaç paketi oluşturarak dağıtmaya hazırlanıyor. Bıçak, et poşeti, kesim önlüğü ve atık poşetlerinin yer aldığı paketin bayram namazı sonrasında camilerde dağıtılacağı bildirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda vatandaşın ihtiyacını karşılamaya hazırlan Dulkadiroğlu Belediyesi, bıçak, et poşeti ve atık poşetlerin yer aldığı kurban bayramı paketini ilçe genelinde dağıtacağını duyurdu.
Konuyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Belediye Başkanı Necati Okay, toplamda 15 bin kurban setini ilçe genelinde dağıtacaklarını söyledi. Dağıtım işleminin bayram namazı sonrasında camilerde yapılacağını aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:  “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşımızın kurban bayramında kullanacağı önemli araç gereçlerle ilgili çalışma yaptık. Bu araç gereçlerin başında kurban bıçağı, temiz et poşeti, kesim önlüğü ve atık poşet gelmektedir. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu konu her yıl çalışma yapıyoruz. Bu yılda bu çalışmalarımızı devam ettirerek yaklaşık 15 bin kurban paketi oluşturduk. Bu paketleri bayram namazı sonrasında vatandaşlarımıza dağıtacağız. Vatandaşlarımızın iyi ve güzel bir bayram geçirmesi adına bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz.”
Editör: TE Bilişim