Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
Gökkaya Grup Direktörü Murathan Gökkaya açıklamasında ’’  18 maddelik Anayasa değişikliği teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilerek, Cumhurbaşkanımızın onayına sunuldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teklifi onaylaması halinde ise değişiklik teklifi referandumda milletimizin tercihine sunulacak.
Yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra ülkemizde bir referandum süreci başlayacak. Bu sürecin başlama arefesinde bazı sosyal paylaşım sitelerinde demokratik hakkını kullanarak; EVET veya HAYIR oyunu kullanacaklara dair provakatif söylemler geliştirilmektedir.
Bazı siyasi gruplar maalesef  Kan, Göz Yaşı ve Huzursuzluk söylemleri kullanmaktadırlar. Teklif edilen anayasa değişikliği çok açıktır.
İnternet aracılığıyla çok kolay bir biçimde erişip, inceleyebilirsiniz. Hatta fikrine ve siyasi görüşüne güvendiğiniz insanların görüşlerine danışabilir, maddeleri demokratik bir şekilde tartışabilirsiniz.
Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra partilerin veya şahısların yapacağı mitinglerde fikrinizi pekiştirebilirsiniz.  Vatandaşlara Önerilerde bulunan  Gökkaya,  EVET diyenleride, HAYIR diyenleride dışlamayın ve başkalaştırmayın. 
Lütfen demokratik bir şekilde fikrinizi, gerekçelerinizi ifade ederek ve karşıdaki görüşe saygı duyarak; demokrasinin bayramı olan seçim sürecinin gerginlikten ziyade bir bayram havasında geçmesine katkıda bulunun.
Sonuç ne olursa olsun, bu güzel ülkede hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz.
Son olarak şunu belirtmeliyim ki;  Ben oyumu Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra EVET olarak kullacağım ve herhangi bir şahsi beklentim, çıkarım ve kaygım olmadan güçlü bir ''EVET'' için çalışacağım.
Benimle aynı görüşte olan arkadaşlarımı, büyüklerimi ve kıymetli kahraman hemşehrilerimide güçlü bir ''EVET'' için çalışmaya davet ediyorum.
Ben Milletimizin; Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayı sonrasında gerçekleşecek referandumda; Daha büyük ve daha güçlü bir TÜRKİYE için,
İstikrar, İstikbal ve İstiklalimiz için, Dünya'daki mazlumların son umudu olan güzel ülkemiz için, en doğru kararı vereceğine gönülden inanıyorum dedi. 
Editör: TE Bilişim