Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı

Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit Zorkun Deresi geçişlerinde yaşanan yaya yolu sorununu çözüme kavuşturdu. İnşa edilen 12 metrelik yaya köprüsüyle karşıya geçişler daha güvenli hale geldi.
 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit Fatih Mahallesi’nde yaya köprüsünün imalatını tamamladı. Bölgedeki araç geçişinde kullanılan köprüde yaya geçişlerinde yaşanan sorun çözüme kavuşturuldu. Bölgedeki araç köprüsünün yanına 12 metre uzunluğunda yaya köprüsü inşa edildi. Gerçekleştirilen çalışmayla Zorkun Deresi üzerinde, yaya geçişlerinde yaşanan sorun çözüme kavuşturuldu.
 
12 Metre Uzunluğunda
Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çağlayancerit Fatih Mahallesi’nde Zorkun Deresi üzerinde bulunan köprünün darlığı yaya geçişlerinde sorunlara sebep oluyordu. Bu kapsamda gelen talep değerlendirildi ve bölgede çalışmalar başlatıldı. Yayalar için 12 metre uzunluğunda yeni bir köprü inşa ettik. Zorkun Deresi üzerinden geçişler daha güvenli hale geldi. İlçemize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
 

Editör: TE Bilişim