MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret MHP Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret

Bertiz mahalleleri başta olmak üzere Yedikuyular Kayak Merkezi’ne de ulaşım sağlayan arterde genişletme ve dolgu işini tamamlayan Büyükşehir, asfalt çalışmalarına devam ediyor.
 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan güzergahta sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler daha önce arterde dolgu ve genişletme çalışmaları gerçekleştirmişti. Dolgu çalışmasının tamamlandığı bölgelerde de asfalt çalışması başlatıldı.
 
Yol Genişletildi
Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Dulkadiroğlu sınırları içerisinde Bertiz mahalleleri başta olmak üzere Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan 14 kilometrelik yolda genişletme ve dolgu serim işlerini tamamlamıştık. Şimdi de çalışma gerçekleştirdiğimiz bölgeleri asfaltlıyoruz. Yolun tamamlanmasıyla Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım daha geniş ve tamamen dört şeritli yeni arterden sağlanmış olacak. Şehrimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
 

Editör: TE Bilişim