Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı bünyesinde muhtarlara yönelik derslerin verildiği Millet Akademisi’nde bu haftanın konukları Göç İdaresi Müdürü Hasan Demirkol ve Edebiyat Öğretmeni Hacı Muharrem Dilipak oldular.
Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Millet Akademisi derslerinde Göç İdaresi Müdürü Hasan Demirkol, ilimizdeki göçmenlerle ilgili konuşarak son duruma ilişkin bilgiler aktardı.
Edebiyat Öğretmeni Hacı Muharrem Dilipak ise protokol kuralları üzerine ders verdi.
Ders sonrası Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanı Adnan Alagöz muhtarlarla birlikte Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kadın Okuma Salonu’na geçerek salonun tanıtımını yaparak bilgiler verdi.
Daire Başkanı Alagöz burada yaptığı açıklamada: “Bu salonumuz hanım kardeşlerimize hizmet vermektedir. Burada hanım kardeşlerimiz hem dinlenebilirler hem de kitap okuyarak vakit geçirebilirler. Bunun haricinde Aile Danışma Merkezimizde sorunlarına çözüm bulabilirler. Mahallelerinizdeki kadın kardeşlerimize söyleyin, buranın varlığından bahsedin. Aynı zamanda Kadın ve Aile Şube Müdürlüğümüz bünyesinde hanım kardeşlerimize yönelik çeşitli meslek edindirme kursları da verilmektedir” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim