Başkan Güngör, Osmaniye Valisi Yılmaz’ı Ağırladı Başkan Güngör, Osmaniye Valisi Yılmaz’ı Ağırladı
Meclis başkanı İsmail Kahraman  ''Doğru oturalım, doğru konuşalım, Neden eğri oturacakmışız ki?'' diyerek söze başladı. Sorular üzerine bazı meclis anılarına değinen Kahraman, katılımcılara bazı konulara dair şaka yollu oylamalar yaptı. Hastalığına neden olan sürece değinen Kahraman, şunları söyledi: "Zannediyorum Pakistan'da bakteriyi ben mangodan yada portakal suyundan yapılmış sarı bir sıvı içtim,Sanırım bu bakteriyi oradan aldım. Bakteri geldi, takat kesildi. Arıyorlar 'nerede' diye saklanıyor. Gitmiş iki ayağa aorttan inan ana damar var. Sağ ayağımda aort damarının içine girerek orada saklanmış. Kalınlık bir onda altıyken üç onda altıya yükselmiş." Kendisinin ilk etapta ameliyatı istemediğini ifade eden Kahraman, "Bana 'Olmaz, bakterinin yerini belirledik hemen ameliyat olmanız lazım.' dediler. Ben dişçiye gitmekten çekinen bir insanım ama aortun patlama ihtimali var ve aort yırtılması çok daha ağır olur. Böyle ameliyata girdim ama ameliyattan korkmayın. Bir bayıltıyorlar sizi gözünüzü açtınız mı yataktasınız. Çok fazla ne olduğunun farkında değilsiniz." dedi.
Kahraman, sıhhatini tekrar kazandığını, tedavi süresince kendisini arayan ve dua edenlere teşekkür etti.
Ayrıca Niğde şubesinin faaliyet raporunu incelemesi sonrası aktifliklerinden dolayı başta İl Başkanı Mahmut Selim Albayrak olmak üzere bütün yönetim kurulu ekibini tebrik etti. Kahraman misafirlerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bizzat hazırlattıkları ve Türkçe, Arapça başta olmak üzere her hadisin 10 dilde yazılı olduğu '40 HADİS' kitabı imzaladı ve hediye etti. 
Birlik Vakfı Niğde Şubesinin Yönetim kurulu ile birlikte Cuma günü gerçekleştirdiği Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretine Birlik Vakfı İl Başkanı Mahmut Selim Albayrak, Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Adem Dağcı, Mali Müşavir Bayram Erken, Ortopedi Uzmanı Doktor Ubeydullah Sevgili, Yönetim kurulu üyelerinden Rasim Reçber, Erhan Yüceer,Ali Karaduman, Yasemin Özcan, Genç birlik üyelerinden Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölüm Başkanı Ömer Faruk Salman ve Özlem Ceylan Şen katıldı. 
Ziyaret sonrası  Başkan Albayrak, Vakıf adına hazırlattıkları bir plaketi İsmail Kahraman'a takdim etti. 


 
Editör: TE Bilişim