Başkan Mahçiçek, Expo 2023 Alanında Muhtarları Ağırladı Başkan Mahçiçek, Expo 2023 Alanında Muhtarları Ağırladı
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından verilecek olan işaret dili kursu Kültürpark Konferans Salonu’nda başladı.
İşaret Dili Kursu’nun açılışında bir konuşma yapan Engelliler Şube Müdürü Fatih Mehmet Akşam, kursa 132 kişinin müracaat ettiğini ifade ederek: “Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız Türk İşaret Dili Kursumuza 132 başvuru olmuştur. 6 Şubat 2017 tarihinde başlayan kursumuz 16 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Kursumuz hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri olup, saat 18.00 ile 22.00 arasında verilecek olup 120 saati kapsamaktadır.
Kursumuzu başarı ile bitiren kursiyerlerimize Milli eğitim Bakanlığı onaylı İşaret Dili Temel Düzey Eğitim Sertifikası verilecektir. Kursumuza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Türk İşaret Dili kursu başladı. Türk İşaret Dili kursu 10 hafta sürecek ve Kurs Hocaları Büşra Kekeç ile İbrahim Latif Aslan tarafından verilecek.

Editör: TE Bilişim