İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümüne özel bir müjde verdi. İstanbul'da, 28 - 29 Ekim (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde toplu taşımanın iki gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Bu sevindirici haberi sosyal medya hesabından paylaşan İmamoğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna, 28 - 29 Ekim (Cumartesi-Pazar) günleri İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacaktır. Nice 100 yıllara, hep birlikte" şeklinde açıklama yaptı.

Bu ücretsiz ulaşım fırsatından yararlanabilmek için İstanbulluların geçiş kartlarını kişiselleştirmeleri gerekmektedir. Kişiselleştirme işlemleri, https://m.istanbulsenin.istanbul/kisisellestirme adresinden gerçekleştirilebilir.

Kahramanmaraş'ın Minik Valisi : "Ukrayna Ve Filistin'de Çocuklar Bayramı Kutlayamıyor" Kahramanmaraş'ın Minik Valisi : "Ukrayna Ve Filistin'de Çocuklar Bayramı Kutlayamıyor"

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında, İstanbul, Ankara ve İzmir'de raylı sistemlerle yapılan taşıma ücretsiz olacak. Vatandaşlar 29 Ekim Pazar günü Marmaray, Başkentray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro seferlerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bu uygulama, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak isteyen İstanbullular için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Editör: Sueda AKKÖK