16 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir pikapta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

16 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı.

16 saat önce SPOR

Fırat Görgel, “Ülkemize yeni madalyalar kazandırarak olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracaklarına inancımız tam. Olimpiyatlarda mücadele edecek hemşehrimiz Rümeysa Pelin Kaya, Burhan Akbudak ve Yusuf Dikeç kardeşlerimize de başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

16 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR iş birliğiyle üniversite adaylarına sağlanan YKS tercih danışmanlık hizmeti büyük beğeni topladı. Tercih danışmanlık hizmeti, 2 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

17 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bizler daima vatandaşlarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor ve çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah esnaflarımızın sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturacak ve yeni Kahramanmaraş’ın inşa sürecinde hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

17 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kahramanmaraş’ımızı daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için el birliğiyle yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

17 saat önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yeniledi.

19 saat önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazda 8 saat kaldıktan sonra sol bacağını kaybeden genç kız hem yeni bir eve hem de protez bacağına kavuştu.

1 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Kazım Karabekir Mahallesi’nin kilit parkeyle kaplı ana caddesini sıcak asfaltla buluşturacak.

1 gün önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından yeniden Kahramanmaraşlılarla buluşturulacak Geleneksel Ağustos Fuarı hazırlıkları hummalı bir şekilde sürüyor.