16:03 KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 yıllık görev süresinde birlikte mesai yaptığı personeliyle vedalaştı. Duygulu anlara sahne olan buluşmada Başkan Mahçiçek tüm çalışanlardan helallik istedi.

15:25 KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’ndeki yıkım çalışmaları sebebiyle deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

15:23 BİLİM VE TEKNOLOJİ

Kütüphane Söyleşileri programında okurlarla bir araya gelen Şair – Yazar Ramazan Avcı; e-kitap, sesli kitap, yapay zekâ ile kitap yazımı, teknolojinin edebiyata katkıları gibi pek çok konuya değindi.

15:19 KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “5 yılda Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ olarak 8.7 Milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Hamdolsun şehrimizin emanetine zeval getirmedik, hemşehrilerimizin hakkını hukukunu koruduk. Bundan sonraki süreçte de şehrimizin ve hemşehrilerimizin bize ne zaman ihtiyacı olursa hizmete hazırız” dedi.

15:17 KAHRAMANMARAŞ

Depremden en çok etkilenen şehirlerden Kahramanmaraş’taki Onikişubat Belediyesi’ne ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 500 bin TL değerinde 1000 adet alışveriş kartı verildi.

15:13 GENEL

Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde en çok okuyan kitapseverler belirlendi.

15:04 GENEL

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş İsrail ve Çin mallarının boykot edilmesini dirilerden değil ölülerden istedi.

14:55 GENEL

Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Termik Santraller bölgesinde yaralı halde bulunan peçeli baykuş, doğa koruma şefliği ekiplerine teslim edildi.

14:44 KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta düşman işgali sırasında işgalci Fransızların top mermisi ile yıkmaya çalıştığı tarihi Şeyh Camii depremde yıkılmasına rağmen minaresindeki patlamamış top mermisi henüz bulunamadı.

14:41 ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta narkotik ekipleri tarafından durdurulan otomobilde 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi.