Günlük hayatta yaşanan ilginç olaylar, sosyal medyanın gündemini sıkça meşgul ediyor. Son günlerde ise bir kadının dolap uygulamasında kocasını satışa çıkardığı ilan, kullanıcıların dikkatini çekti.

Dolap uygulamasında paylaşılan ilanda, kadın, kocasını "acil satılık" olarak tanımlayarak dikkat çekici ifadeler kullanmaktan çekinmedi. İlanın detaylarında, "Ürün full anneci olup üretim hatasıdır. Asla özel bir gün bilmez, hediye almaz. İşine gelirse, işi düşerse tatlı söz söyler. Senede 3-4 defa Mersin'deki kuzeni ile aldatır. İade kabul etmiyorum. Kargo ücretini onun kredi kartından karşılayacağım. Alıcı detayları okuyup alsın. Herhangi bir yıpranma yok. Hayvan gibi yiyip içip geziyor. Gelip görebilirsiniz. İade yoktur. Acil satılık. Ayakları kokuyor, horluyor" ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş'ın hafızası, yıkımlarla bitiyor! Kahramanmaraş'ın hafızası, yıkımlarla bitiyor!

Sosyal medya kullanıcıları, bu ilginç ilana çeşitli tepkiler verdi. Kimisi ilanın şaka olduğunu düşünerek, "Üstüne para versen alınmaz" yorumunu yaparken, kimileri ise daha ciddi yaklaşarak, "Boşasana direkt", "İnsanlar kafayı yemiş" gibi yorumlarda bulundu.

Editör: Sueda AKKÖK