İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Akşener, ünlü şarkıcı Hakan Peker'i İYİ Parti'nin Safranbolu belediye başkan adayı olarak duyurdu. Akşener, Peker'e parti rozetini takarak desteklerini ifade etti.

Meral Akşener'in açıklamaları şu şekilde:

"IYI Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, ünlü şarkıcı Hakan Peker'in İYI Parti'nin Safranbolu belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Akşener, Peker'i kürsüye davet ederek ona "milli şuuru yüksek, vatan sevdalısı" diye seslendi. Hakan Peker'e parti rozetini takarak, "Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Bakan Göktaş: "14 bin 761 çocuğun aile ortamında büyümelerini sağlıyoruz" Bakan Göktaş: "14 bin 761 çocuğun aile ortamında büyümelerini sağlıyoruz"

Hakan Peker'in daha önce Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklama da hatırlatıldı. Peker, "Belli mi olur, çok güzel projelerim var. Sanat kültür kenti, Unesco tarihi miras şehirler arasında yıllar önce yerini aldı. Çok güzel projelerim var. Kısmet diyelim şimdilik... O zaman ateşini yola bana!" demişti."

Editör: Sueda AKKÖK