Kahramanmaraş'ta uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Ö.D., son zamanlarda ailesine yönelik şiddet içeren saldırılarda bulundu. Olay, geçen cuma günü Onikişubat ilçesinde meydana geldi. Ö.D.'nin 6 yıldır uyuşturucu madde kullanmaya devam ettiği ve son bir yılda ailesine karşı saldırgan bir tavır sergilediği iddia ediliyor.

Ailesine yaşattığı kabus dolu anlar, evlerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve bu görüntüler polise bildirildi. Anne F.D., kızı ve gelini ile birlikte darp raporu alarak Ö.D.'den şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sabah namazına giderken silahlı saldırıya uğrayan imam öldü Sabah namazına giderken silahlı saldırıya uğrayan imam öldü

Ö.D.'nin ağabeyi İ.D. ise sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak kardeşinin durumunu kamuoyuna duyurdu. İ.D., kardeşinin daha önce ailelerine zarar vermediğini ancak uyuşturucu bağımlılığı sonucunda saldırganlaştığını ifade etti. Özellikle son bir yıldır kardeşinin ailesine karşı ciddi sorunlar yaşattığını ve onu engellemekte büyük zorluk yaşadıklarını belirten İ.D., kardeşinin tedaviye ihtiyacı olduğunu ve bu konuda yetkililerden yardım istedi.

Editör: Sueda AKKÖK