Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun üstlendiği Yalı Çapkını dizisi, yeni sezona geniş bir kadro ile devam ediyor. Diziye son olarak Binnur Kaya, Taro Emir Tekin ve Cemre Gümeli dahil oldu.

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonunun ilk, cuma akşamı etkinlikleriyle buluşacak bölümü. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin gibi yetenekli oyuncuların kadroya katılmasıyla dizinin popülerliği daha da artması bekleniyor. Ayrıca iddialı ve yetenekli oyuncu Cemre Gümeli de diziye dahil oldu.

Sahnede Zor Anlar: Ömür Gedik'in Büstiyerinin Kopçası Açıldı Sahnede Zor Anlar: Ömür Gedik'in Büstiyerinin Kopçası Açıldı

Cemre Gümeli, daha önce Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Meryem karakterine hayat vermiş ve geçen sezon OGM Pictures'ın "Yüzyıllık Mucize" dizisinde Zerrin Tekindor'un gençliğini canlandırmıştı. Ancak Cemre Gümeli'nin Yalı Çapkını dizisindeki rolü henüz açıklanmış değil.

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu, bu genişlemiş kadrosuyla dizi severlere heyecanlı anlar yaşatacak gibi görünüyor. İzleyiciler, Cemre Gümeli'nin dizisine katkısını merakla bekliyor olacaklar.

Editör: Sueda AKKÖK