Son Valiler Kararnamesi kapsamında, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından, Sakarya Valiliği'nde duygusal bir veda töreni düzenlendi. Yoğun bir artışın yaşandığı törenlerde, Kaldırım, Sakaryalılardan helallik dileyerek görev yaptığı 3 yıl boyunca ortak çalışmaları için teşekkür etti.

29 Şubat'ta doğdu, ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak! 29 Şubat'ta doğdu, ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak!

Törene, bürokratlar, belediye başkanları, siyasetçiler, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşunun başkanları, valilik personeli katıldı. Çetin Oktay Kaldırım, konuşmasında, Sakarya'da yürütme üç yıl boyunca uyumlu bir çalışma dönemi yürüdüklerini vurgulayarak, "Sakarya'da hizmet yaptık, çok uyumlu bir şekilde çalıştık. dedi.

Koltukların geçici olduğunu ve milletin emaneti olduğunu hatırlatan Kaldırım, "Buradan tavsiyem, bu koltuklarda millet için çalışalım. Sakarya, asil ve yüce bir millet. helal edin" şeklinde konuştu.

Çetin Oktay Kaldırım'ın Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasıyla boşalan Sakarya Valiliği koltuğuna ise Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'in getirildiği belirtildi. Vedalaşma töreni, duygusal anların yaşadığı ve Sakarya halkının sevgi ve takdirini bir kez daha sergilediği bir etkinlik olarak hafızalarda kaldı.

Editör: Sueda AKKÖK