Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz” Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz”
Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri,Kahramanmaraş şubesi üyeleri ve aileleri soğuk havada nöbet tutan polislere baklava ikramında bulundu ve karanfil taktim etti.

Uygulama noktalarında denetimde bulunan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çeribaş gazilerimiz ve şehir ailelerimizle teker teker ilgilendi ve sohbet etti.

FOTO GALERİ

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri,Kahramanmaraş şubesi üyeleri,soğuk havaya rağmen gece gündüz nöbet tutan güvenlik güçlerine baklava ikram edip, ısınmak için yaktıkları ateşin başında onlarla sohbet ederek Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. yılını kutladılar ve polisimize moral verdiler.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri,Kahramanmaraş şubesi Başkanı Yunus Karaman,Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. yılın kutlamak için bir de mesaj yayınladı.
Türk polisinin, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Yunus Karaman, “Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz ve askerlerimiz, her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler. 
Gece-gündüz, tatil-bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tam olduğunu ifade ediyorum. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle,halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimiz Kahramanmaraş'ta görev yapan tüm polislerin polis haftasını kutluyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim