Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz” Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz”
Şehzade Dulkadiroğlu mesajında :
''Teşrifiyle insanlığı ve tüm kainatı şereflendiren alemlerin Sultanı Fahri kainat Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV Efendimizi minnet, dua ve şükranlarımızla yad ediyoruz.
Cahiliye devrinin kör karanlığından ve zulmünden insanlığı kurtaran kainatın efendisinin ümmeti olmakla onurlanmışlığın huzurunu taşıyan tüm inananların Efendimizle kavuşma mükafatının senei devriyesi hayırlı olsun.
İnsanlık: insanlar arası paylaşımlardaki asaleti, şefkati ve hikmeti Fahri kainat Efendimizin bizzat hayatındaki tatbikiyle öğrendi. Efendimizin her tavrında, hareketinde ve gayretinde biz insanların hayrına ve selametine yönelik hikmetler bulunmaktaydı. Örneğimiz, izinden gitmekle şereflendiğimiz; Nebiler Nebisi Hz. Muhammed SAV’in bizlere bıraktığı ilahi yolun yolcuları olan cümle inananlarla Hak’kın rızasına mazhar olabilmek için el ele dualarla yol alıyoruz. Bu kutlu yolun fertleri olan bizler Efendimiz SAV’in öğütlerinin uygulayıcısı olarak Ayyıldızlı asil Devletimizin ve Milletimizin muhafazası için Rab’bimize niyaz ediyoruz. Yüce Mevla, Efendimizin hürmetine göklerinde Ayyıldızlı Bayrağımızın dalgalandığı Asil Devletimizi kıyamete kadar payidar, milletimizi de berhudar eylesin.
Şefaatine nail olmayı ümid ettiğimiz Resulü Zişan’ın Kutlu Doğum Haftası tüm ümmeti Muhammede kutlu olsun.'' 

Hakan Türker Dulkadiroğlu
Editör: TE Bilişim