Başkan Güngör, KMTSO Meclis Toplantısına Katıldı! Başkan Güngör, KMTSO Meclis Toplantısına Katıldı!
Üç gün süren şampiyona sonucu takım olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Takımı topladıkları 65 tam puanla Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken sıralama şu şekilde oluştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü(65puan)
İstanbul Sancaktepe Belediye Spor Kulübü(43 puan)
Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü(38puan)
Şampiyonada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübünden Furkan Üçolu 42kg, Hamza Alaca 54kg da ve Kahramanmaraş Güreş Eğitim Merkezi Sporcumuz Mustafa Durur 100 kg da birinci olarak Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu oldular.
Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında başarılı olan güreşçilerin Madalyaları ilimiz kurum ve kuruluşlarının idarecileri  tarafından takdim edilirken. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi.’’ Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasını başarılı bir şekilde tamamladık. Bu Şampiyona için ilimize 40 ilden yaklaşık bine yakın sporcu, antrenör ve idareci geldi. Bu tür spor organizasyonları ilimizin tanıtımı için çok önemli olduğuna inanıyorum. Güreş Ülke sporumuzun lokomotifidir, bu anlamda Kahramanmaraş’ta güreşte ülke sporuna önemli katkılar sağlayan bir il. Bugün itibari le Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Şampiyon olmuştur, bunun yanında 42 kg ve 54 kg da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularımız kendi sıkletlerinde birinci oldular. Yine Güreş Eğitim Merkezimiz güreşçilerinden Mustafa Durur 100 kg da şampiyon olmuştur bunlar ilimiz güreşi için önemli başarılardır.  Çok şükür kazasız belasız Şampiyonayı tamamladık. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen tüm sporcu, antrenör, Hakem heyeti, kulüp  İdarecilerine, Güreş Federasyonu Teknik heyetine ayrıca Şampiyonaya verdikleri desteklerden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Tüm sıkletlerde toplu sonuçlar şu şekilde oluştu.
      42 kg
Furkan Üçoluk
Yusuf Kaplan
Özgür Bakar
Eray Şimşek
46 kg
Emre Şahin
A.Burak Uzun
İsmet Çiftçi
Halil Gökdeniz
50 kg
Doğan Karak
Ferhat Kılıç
M.Ali Kesti
Mazlum Akyol
54 kg
Hamza Alaca
Burak Sinin
Oğuzhan Çavdar
Veysel Alkan
58 kg
Tolga Akyüz
Cavit Acar
Emre Kural
M.Ali Çeliker
63 kg
Coşkun Keleş
Salim Yiğit
Oguzhan Baştuğ
Ferhat Çakır
69 kg
Umur Aybey
H.Ömer Yıldırım
İ.Şamil Özak
Ö.Faruk Çayır
76 kg
Ünal Karabacak
Akşemsettin Teke
Muhammet Yıldırım
Mehmet Damatoğlu
85 kg
Yunuscan Küçük
Ömer Ağdaş
Ali Kan
Emirhan Topal
100 kg
Mustafa Durur
Erkan Kılıçsallayan,
Feyzullah Darlar
M.Tayyip Küçük
 
Editör: TE Bilişim