GÜNCEL

Royal Marin Mimarı Cemil Kebapçıoğlu ve Ejder Susaçan'ın 12 Şubat Mesajı

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümünü nedeni ile Royal Marin insaat Colesium Tower projesiyle sehre imzasini atan Meclis uyesi adaylarimizdan Mimar Ejder Susaçan ve ortagi Insaat muhendisi Cemil Kebabçıoğlu, kutlama mesajı yayınladı.

Abone Ol

Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur. Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederiz.
Bu destanı yazan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Mimar Ejder Susaçan ve Cemil Kebabcıoğlu, önceki gün helikopter kazasında şehit olan Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar içinde bir taziye yayınlayarak, şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve ailesine sabır dilediler.