Abdullah Kalın, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı İçin Vizyonunu Açıkladı

AK Parti'nin 2024 Yerel Seçimlerinde Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Abdullah Kalın, halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler ve vizyoner projelerle ilçenin gelişimine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Vatandaşların Yaşam Kalitesini Artırmak İçin Varız

Yazıcıoğlu Soruşturmasında Suikast Şüphesi Yazıcıoğlu Soruşturmasında Suikast Şüphesi

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanlığı'na başvuruda bulunan Kalın, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçesini daha yaşanabilir kılmak amacıyla aday olduğunu ifade etti. "Dulkadiroğlu için daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir gelecek hayal ediyorum" diyen Kalın, kentin geleceği için sorumluluk alarak vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Vizyon Projelerle Marka Şehir Hedefi

Abdullah Kalın, Dulkadiroğlu'nu marka şehrin vizyon ilçesi yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Tecrübesi, bilgi birikimi ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçenin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçladıklarını söyleyen Kalın, şeffaf yönetim anlayışı ve ortak akıl prensibiyle modern bir ilçe oluşturma hedefini taşıdıklarını dile getirdi.

Çözüm Odaklı Belediyecilik İlkesi

Kalın, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak mahalle buluşmaları düzenleyeceklerini ve çözüm odaklı bir belediye olacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarıyla işbirliği içinde çalışarak sorunların tespit edilip çözümüne yönelik özel ekipler oluşturacaklarını belirten Kalın, gençlere yönelik eğitim projeleriyle de ilçeyi eğitimde tercih edilebilir kılma amacında olduklarını söyledi.

Dulkadiroğlu İlçesine Marka Şehir Vizyonu

Son olarak, Dulkadiroğlu'nu güvenilir, ekonomik refah seviyesi yüksek, eğitimde öncü, sosyal donatıları bulunan bir marka şehir haline getirme vizyonunu paylaşan Abdullah Kalın, tarihi mirasa sahip çıkacaklarını ve ilçeyi 21. yüzyılın en modern ilçesi yapma kararlılığında olduklarını belirtti. Aday adaylığı başvurusunu tamamlayan Kalın, projelerini ilerleyen süreçte kamuoyuyla paylaşacağını sözlerine ekledi.

Editör: Sueda AKKÖK