Mağralı Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Fırat Görgel, aynı mahallede Yeniden Refah Partisi’nin adayı Fatih Mehmet Ceyhan ile karşılaştı. 

Her iki aday farklı adreslerde esnaf ziyaretlerine devam ederken, Görgel ve ekibinin bulunduğu alandan Yeniden Refah Partisinin seçim otobüsü geçince, ‘’İşine bak’’ diyerek şoföre bağıran Başkan adayı Görgel,  otobüse doğru yürümek isteyince yanındakiler engel oldu. 

Bu esnada AK Parti’nin 28.dönem 8.sıra milletvekili adayı, Serintepe Mahalle muhtarı Ramazan Gürbak ise ‘’İşaret yapan buydu bu’’ diyerek Yeniden Refah Partisinin otobüsünü hedef gösterdi. 

Fırat Görgel’in ekibinde yer alan 2 isim şoförün yanına gelerek bölgeden uzaklaştırmaya çalışırken, Ramazan Gürbak ise hızla gelerek otobüsü yumrukladı. 

AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Kahramanmaraş’ta AK Parti’ye olan teveccüh her geçen dönem azaldığı milletvekili seçimlerinde de kendini göstermişti. 

2013 yılında Kahramanmaraş’tan 7 milletvekili çıkaran AK Parti, her geçen yıl kan kaybetti. 2018’de 6’ya düşen vekil sayısı, 2023 Mayıs seçimlerinde 5’e düştü. 

Kahramanmaraş halkı verdiği desteğin karşılığını göremediği için her geçen dönem tepkisini sandıkta bir milletvekili azaltarak göstermek istese de, Kahramanmaraş her zaman kale olarak görüldü. 

Yazar Şakar, Türk Edebiyatı’nda Öykücülüğü Anlattı Yazar Şakar, Türk Edebiyatı’nda Öykücülüğü Anlattı

Yeniden Refah Partisi’nin ilk kez gireceği belediye seçimlerinde ise en güçlü kadrolar olarak görülmesi AK Parti’nin Kahramanmaraş ekibini tedirgin etti. 

Editör: Sueda AKKÖK