Araç sahipleri için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Motorin fiyatlarına dün gece yarısı uygulanan 1 lira 57 kuruşluk indirimin ardından, bu gece yarısı benzin fiyatlarına da indirim geleceği haberleri geliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika indirim haberleri:

Son olarak 17 Ekim tarihinde gelen zammın ardından akaryakıt fiyatları 40 TL'nin üzerine çıkmıştı. Ancak Brent Petrol fiyatlarının düşüş yaşaması, araç sahiplerine indirim müjdeleri getirdi. Önce motorin fiyatlarına uygulanan indirim, şimdi de benzin fiyatları için geçerli olacak.

Motorin fiyatlarına dün gece yarısı 1 lira 57 kuruşluk bir indirim uygulandı, bu da araç sahipleri için sevindirici bir gelişme oldu. Şimdi ise benzin fiyatlarına gece yarısı indirim yapılması bekleniyor. İndirim miktarı 0,67 TL olarak açıklandı. Bu indirim, gece yarısı itibariyle akaryakıt istasyonlarının tabelalarına yansıyacak.

Denize kıyısı olmayan Kahramanmaraş'ta bu yıl 6 bin ton balık üretildi Denize kıyısı olmayan Kahramanmaraş'ta bu yıl 6 bin ton balık üretildi

Araç sahipleri, hem motorin hem de benzin fiyatlarındaki bu indirimlerle rahat bir nefes alacaklar. Ancak, bazı araç sahipleri, benzin indiriminin motorin indirimine göre daha yüksek olmasını bekliyordu. Şu an için açıklanan indirim miktarı 0,67 kuruş olarak belirlendi.

Yakıt fiyatlarındaki bu indirimler, araç sahipleri için ekonomik olarak olumlu bir gelişme olarak karşılanıyor.

Editör: Sueda AKKÖK