Osman Aşkın Bak: "Kahramanmaraş’a 12 bin 500 kişilik stadyum kazandıracağız" Osman Aşkın Bak: "Kahramanmaraş’a 12 bin 500 kişilik stadyum kazandıracağız"
Spor Toto Süper Lig’e muhteşem bir başlangıcı yapan Medipol Başakşehir Spor Kulübü, 9 galibiyet 2 beraberlik alarak toplamda 29 puana ulaştı ve ligin zirvesine demir attı.

Başakşehir, Süper Ligin 12. Haftasında Cumartesi günü saat 19:00’da en yakın rakibi Beşiktaş ile Vodafone Arena’da zorlu bir müsabakaya çıkacak. Ligin gidişatını belirleyecek maça iki takımda hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken bu istikrarlı performansını korumak adına Medipol Başakşehir devre arasında yapacağı transferlerle takıma kadro genişliği kazandırmaya çalışıyor. Transfer listesinin ilk sırasında da Beşiktaş’ın genç yeteneği Kerim Frei bulunuyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği futbolcuyu Başakşehir yönetimi kiralama formülü ile transfer etmek istiyor. Beşiktaş’ta forma şansı bulamayan Kerim’in de Başakşehir’de oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş cephesinin ise bu transfere sıcak baktığı iddia edildi. Futbolcunun kendini Başakşehir’de geliştirip daha sonra Beşiktaş’a faydalı olacağı düşüncesinde. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise Beşiktaş’ın devre arasında yapacağı transferlere bağlı olduğu öğrenildi.
 
Editör: TE Bilişim