Başkan Güngör, Osmaniye Valisi Yılmaz’ı Ağırladı Başkan Güngör, Osmaniye Valisi Yılmaz’ı Ağırladı
Edeler Diyarı Derneğinde yapılan bu programın moderatörlüğünü Şeref DERE yaptı.
Sosyal Medya üzerinden interaktif bir yayın oldu. Sayfa takipçileri 16 Nisan Referandum süreci ve şehre dair sordukları soruların cevaplarını canlı yayında Başkan Özdemir'in ağzından dinlediler. Kesintisiz 3 saate yakın bir süre devam eden yayında yorum yapan Maraşgücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dağlı " Başkanımıza 15 Temmuz 'u unutmadık ve Unutturmayacağız yazılı formamızı hediye etmek istediklerini ama başkanın yoğunluğundan dolayı veremedik " diyerek yorum yapınca Yayının moderatörü Şeref Dere " Canlı yayınımıza buyrun grlin burda verebilirsiniz " deyince  Dağlı yayın yapılan yere giderek Başkan Özdemir 'e formayı takdim etti.
16 Nisan Referandum Süreci ile ilgili sorulara cevap veren Başkan Özdemir şehre dair gelen sorularada içtenlikle cevaplar verdi. Moderatör Şeref Dere " Bu yayınları devam ettirelim ayda bir halkımız ile Sosyal Medya şehre dair programlar yapalımmı" deyince Başkan Özdemir tabiki her zaman bu kitle ile birlikte olabilecegini belirtti.
Yayında ilginç yorumlar vardı. Ozellikle Helete'nin ilçe olması için Helete'den birçok yorumlar geldi. Başkan'da çok yakında Helete'ye gideceğini belirtti.
Kahramanmaraş 'a yeni bir Stad yapılması için taraftarlardan gelen bir soru üzerine başkan Özdemir " Biz istesek Stadyum yapılır ama bu süreçte biz Stad istemiyoruz ama Spor Kompleksi yapılması ve Semt sahalarının çoğalmasını istiyoruz dedi. Kahramanmaraşspor 'da başarı geldikçe Stadın yapılması için girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Şu zamanda böyle bir stad yapmak demek çoğu zaman boş kalacak o stadı işletmek büyük maliyetler getirecegini söyledi.
Yayın sonrası Program moderatörü Şeref Dere açıklamasında " Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Özdemir 'in bu yayına gelmesinden dolayı teşekkürlerini iletti. Şu ana kadar bu yayını 56.000 kişinin izledigini ve her an bu sayının arttığını belirtti. Sayfa takipçilerden gelen soruları samimi ve içtenlikle yanıtlayan Başkan Özdemir'e yorum yapan tüm izleyiciler adına teşekkür etti. " Ayrıca Edeler Diyarı Derneği Başkanı olan Şeref Dere yayının başında derneğin yaptığı faliyetleri aktardı.

Editör: TE Bilişim