Kahramanmaraşlı Yüzücü Demir, Azerbaycan’da Türkiye’yi Temsil Edecek Kahramanmaraşlı Yüzücü Demir, Azerbaycan’da Türkiye’yi Temsil Edecek
Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçta aldığı mağlubiyetten sonra Cimbom’da moraller iyice bozuldu. Bu da yetmezmiş gibi basında yer alan haberlere göre takımın üçe bölündüğü öne sürüldü.

Galatasaray’ın yardımcı hocası Ayhan Akman ve yıldız futbolcusu Selçuk İnan arasında yaşanan gerilim, olayları iyice tırmandırdı. Bu olaylardan sonra kaptan Selçuk İnan bir antrenmana teknik heyet tarafından çıkarılmamıştı. Bunun üzerine basında yer alan Selçuk İnan kadro dışı kaldı haberleri Sarı-Kırmızılı camiada şaşkınlıklara sebebiyet vermişti.

Bu yaşanan olayların üzerine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek krize müdahale ederek bütün olayı tatlıya bağladı ve takıma yeni bir hava katmaya çalıştı. Teknik direktör Riekerink ise takımı toplayıp bir konuşma yaptı. Oyunculara bütün bu yaşan olumsuzlukların üzerinden gelebileceklerini mesajını veren başarılı teknik direktör yeni bir hava yakalayacaklarına olan inancını oyunculara iletti.

Futbolcularda Fenerbahçe derbisinden önce bütün alacaklarını yatıran yönetime vefa borcunu göstermek için Spor Toto Süper Ligin 12. Haftasında oynanacak olan Bursaspor maçını çıkış maçı olarak gördüğü ve Bursaspor maçını iple çektikleri öğrenildi.
Editör: TE Bilişim