Genç Kahramanmaraşlılar Derneği (GENÇMAR) Kurucu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sn. Bakan geçmiş dönemde Adana Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığı yapmış, STK’cılığı iyi bilen ve hemşehrilerimize yakın ilgi gösteren bir büyüğümüz. Samimiyeti ve alakası dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin.” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Kirişci: "Vatandaşların Sandıkta Verdiği Mesaj Alınmıştır" AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Kirişci: "Vatandaşların Sandıkta Verdiği Mesaj Alınmıştır"

Ecerkale, ziyaret anısına Prof. Dr. Vahit Kirişçi adına Kahramanmaraş’ta dikilen fidanların sertifikasını kendisine takdim etti.

Ziyarete GENÇMAR Yönetim Kurulu üyeleri Av.Tarık Kıraç, Ahmet Dut, Aziz AKSU, Mevlüt DÖNDÜOĞLU, Mustafa SEYİTHANOĞLU, Şehnaz TÜRKKORUR, Turan TÜRK, Denetim Kurulu üyesi Gökhan MERT ile üyeler Serkan DOĞAN ve Ahmet GEVRİ de katıldı.

Editör: Asım Ziya