Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Antalya’nın Kepez ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sahte plaka atölyesine düzenlenen operasyonda 350 adet basılmış sahte plaka ve 525 adet boş...

ÇEVRE

Antalya’da denizde çıkan dev hortum panik dolu anlar yaşattı.

ASAYİŞ

Antalya’da uzaklaştırması olan koca, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada karısını boynundan bıçaklayarak öldürdü.

ASAYİŞ

Antalya’da tartışmada da karısını 1'i boynundan olmak üzere 8 bıçak darbesiyle öldüren kocanın emniyetteki ifadesinde, "Evimin önünden geçen erkeklerin daireme...

GENEL

Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilenler, Ramazan ayı öncesinde Konyaaltı sahiline akın ederek denize girip güneşlendi.

GENEL

Antalya'nın Manavgat ilçesinde önceki gün yaşanan şiddetli fırtınanın ardından bugün güneşli havayı fırsat bilen yabancı turistler sahile akın etti.

ASAYİŞ

Antalya'da bir gecekondu çıkan yangında küle döndü. Gecekondunun alev alev yanma anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Antalya'da yaya geçidinden geçen yayalara yol vermek için duran motosiklete, arkadan gelen motosiklet çarptı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, biri bebek 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Antalya'da yol kenarındaki otluk alanda iki gün önce bulunan cenazenin, 44 yaşındaki Ayşe Dilek'e ait olduğu belirlendi.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan bir kişi, annesi ve kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı.