Büyükşehir Haberleri

büyükşehir haberleri ve güncel büyükşehir gelişmeleri, büyükşehir ile ilgili tüm video, büyükşehir fotoğrafları ve büyükşehir haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda yapılan ve saat 09.00’da başlayan törene, İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, Daire Müdürleri Hakan Ceren, İbrahim Çataltaş,...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri YGS Deneme Sınavı’nda okullarında birinci olan öğrenciler Çanakkale Gezisi ile...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi resim sergisi dizisini karma sergi ile noktaladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile yapılan protokol gereği istihdam edilecek işçilerin kur’a çekimleri yapıldı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin gönüllü AKMOD üyelerine yönelik eğitim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Uçan Kuşlar’ Resim Sergisi Piazza AVM’de açıldı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İl Müftülüğü ile ortaklaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir panel düzenlendi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü, Engelli vatandaşlara ve ailelerine Psikolojik Danışmanlık hizmeti veriliyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile YGS Deneme Sınavı yapıldı.

YEREL YÖNETİM

Metropol ilçe Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı nedeniyle 12 Şubat Kahramanları anısına 12 bin Türk bayrağı dağıttı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelini kapsayacak şekilde bir fotoğraf yarışması düzenliyor.