Çağlayancerit Haberleri

Çağlayancerit haberleri ve güncel Çağlayancerit gelişmeleri, Çağlayancerit ile ilgili tüm video, Çağlayancerit fotoğrafları ve Çağlayancerit haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Çağlayancerit’te kamu kurumları ve geçici konaklama merkezlerini ziyaret ederek vatandaşlara afet ve acil durumlara ilişkin bilgiler aktardı.

KAHRAMANMARAŞ

Afet Koordinasyon Merkezi, 5 Aralık Salı günü (bugün) saat 16.00’dan gece saatlerine kadar Çağlayancerit, Elbistan, Nurhak ve Pazarcık’ta kuvvetli yağmur...

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş – Çağlayancerit yolunda gerçekleştirilecek altyapı imalatları dolayısıyla Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki arterin tek yönlü olarak 27...

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit’te Kaleköy, Soğukpınar ve Engizek ile Oruçpınarı mahallelerine ulaşım sağlayan arterlerde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla kırsal mahallelerin ulaşımını iyileştirdi.

YEREL YÖNETİM

Çağlayancerit’te görev yapan muhtarları makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Her bir yerleşim yerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

YAŞAM

Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli yöresel lezzetlerinden Maraş Tarhanası’nın Avrupa Birliği tarafından tescil edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Daha gelişmiş ve kalkınmış Çağlayancerit için ilçe belediyemiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “2012 yılında Çağlayancerit Cevizi’miz Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenerek koruma altına alındı" dedi.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Çağlayancerit’in katma değerini artırmak için ilçemize çok büyük yatırımlar kazandırdık" dedi.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Çağlayancerit Cevizi’miz Avrupa Birliği nezdinde de coğrafi işaret tesciline layık görüldü" dedi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş, Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını kent merkezinin yanı sıra Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Pazarcık ve...