Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GENEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalan ve yatağa bağımlı hale gelen kadına 11 yaşındaki ikiz çocukları bakıyor.

ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ımızın uzun süredir en önemli sorunlarından altyapıyı 10 milyar liralık yatırımla büyük ölçüde yeniliyoruz.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta depremde hasar görmüş binalardan hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı.

GENEL

Kahramanmaraş’ta depremzede aileler, asrın felaketi 6 Şubat depremleri sonrası yapımı tamamlanıp anahtar teslimleri yapılan deprem konutlarına yerleşmeye başladı.

GENEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

EKONOMİ

Kahramanmaraş’ın geleneksel el sanatlarından bakırcılık mesleği 6 Şubat depremlerinin ardından üretimini sürdürüyor.

GENEL

Kahramanmaraş'ta depremzede kadının yaptığı bez bebekler geçim kaynağı oldu.

ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından barınma ve lojistik merkezi olarak kullanılan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Hizmet Binası, 6 Şubat depremlerinde etrafındaki onlarca binanın yıkılmasına rağmen hala ayakta duruyor.

ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar almayan şehrin kuzeyindeki dağ yamacının cazibesi artıyor.

EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta 23 yıldır işletme sahibi depremzede kadın, deprem sonrası kapatmayı düşündüğü iş yerinde 15 ev hanımına iş imkanı sağlıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Depremlerde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimizin acısı hala kalbimizde, içimiz hala buruk. 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez...