Hırsız Haberleri

hırsız haberleri ve güncel hırsız gelişmeleri, hırsız ile ilgili tüm video, hırsız fotoğrafları ve hırsız haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta altyapı malzemelerinin olduğu depodan hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 7 farklı iş yerinde hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta depremde hasar görmüş binalardan hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı.

GENEL

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan depremzede, yaklaşık 80 bin TL değerindeki altınlarını çalan kişilerin yakalanmasını istiyor.

ASAYİŞ

Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri hırsızlık şüphelisi 5 kişiyi yakaladı.

ASAYİŞ

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucu, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 13 yıl 9 ay hapis cezası bulunan M.Ç. yakalanarak...

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ocak ayında yakalanan 21 ayrı hırsızlık olayının şüphelilerinden 9’u tutuklandı, 6 şüpheliye ise adli kontrol kararı uygulandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta tüpçüye giren şahıslar, saniyeler içerisinde piknik tüpünü çaldı.

ASAYİŞ

Hatay’da 270 metre internet ve telefon kablosunun çalınması olayının şüphelileri M.A ve H.A polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

ASAYİŞ

Hatay'ın Kumlu ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Osmaniye'de ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karışan, hakkında 39 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kardeşinin kimliğini kullandığı ortaya...